Om Helob Bygg

Vi går vår egen väg!

Helob Bygg AB är en totalentreprenör inom bygg. Sedan starten 1991 har vi gått vår egen väg, valt att inte ingå i någon stor koncern och inte ändrat oss utifrån trender. Vi har byggt vårt goda rykte som företag med våra egna händer, precis som vi bygger våra hus spik för spik eller timmerstock för timmerstock. Det är vårt mål att du som kund ska känna dig trygg med att lämna över ansvaret till oss, och ha kontakt endast med oss. Du ska inte behöva kommunicera med och dirigera ett flertal personer. Vi tar med nöje rollen som totalentreprenör och synkar alla inblandade utan att du behöver vara involverad, om du så önskar.

Därför ska du som kund anlita Helob Bygg AB

Vill du ha ett unikt hus, något som inte hittas i hustillverkarnas kataloger ? Timmerstuga? Tegel? Ska du bygga veranda, uterum, renovera, sätta upp fler väggar eller fler rum? Då har du kommit rätt. Hos oss på Helob Bygg AB hjälper vi dig som fastighetsägare eller privatperson med allt från idé/ritning till ett färdigt hus, kontor, rum, uterum – eller vad det nu är du ska bygga. Ta kontakt redan i dag, genom att skicka ett mail till oss. Skriv med dina tankar så ser vi till så att rätt person tar kontakt med dig.

Vår basverksamhet

Våra kunder finns i huvudsak i närområdet, och det är såväl företagskunder som fastighetsägare och försäkringsbolag och privata kunder. En stor del av verksamheten utgörs av lokalanpassning av kontor. Basverksamheten är byggservice. Vi bygger egna villor i lösvirke, utifrån nära dialog med kund. Vi är vana vid att jobba med företag, och vet att det är uppskattat att vi tar över allt ansvar för det pågående byggprojektet. För oss är det en självklarhet att leda projekten som en totalentreprenör.

Helob Bygg levererar

Helob Bygg AB är ett medelstort företag. Vi är ett 20-tal anställda, där de flesta är snickare. I vår stab ingår även plattsättare och målare. Det vi inte kan lösa själva gör vi med hjälp av en kedja duktiga underentreprenörer som byggts upp över åren.